Хабиб се провъзгласи за един от най-великите в историята

Хабиб се провъзгласи за един от най-великите в историята
Сериозно самочувствие демонстрира руския шампион в леката категория на UFC Хабиб Нурмагомедов. Той обяви, че е един от най-добрите бойци в историята на спорта, а също така потвърди, че иска да се срещне с Тони Фъргюсън след поредния провал на планиран сблъсък помежду им.
Нурмагомедов: Виждате какво се случва и искате аз да се бия?
Нурмагомедов: Виждате какво се случва и искате аз да се бия?
Нурмагомедов: Хората са тъпи, ако мислят, че аз мога просто да се обадя на Путин и Тръмп "Убеден съм, че ще се срещнем с Фъргюсън. Аз искам този мач, мечтая за него. Така ще покажа на хората, че съм от друго ниво. Борбата ми, работата ми в стойка, тайминга, духът и интелигентността - всичко е на по-високо ниво. Никой не ме е побеждавал, аз съм безспорен шампион. Съперниците ми не обичат да чуват това, но е факт. Не искам да се наричам най-великия шампион, но съм сред най-големите в историята. Когато се върна в октагона ще поставя всички, които говорят против мен на местата им", казва Нурмагомедов пред MMA Fighting.

Той коментира и изразената от Макгрегър готовност да излезе срещу него на мястото на Фъргюсън.
"Времето му е отминало. Вече прилича на стара проститутка, която проси внимание. Помните ли какво стана на 6 октомври 2018 година? Имаше шест месеца за подготовка, а когато излезе в клетката беше като пиленце. Винаги ще бъде втори номер след мен. Дадох му цял рунд да се бие в стойка и той беше кръгла нула", казва още руснакът.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти