Шампионката на Australian Open пожела (ваканция с) Григор Димитров (видео)

Шампионката на Australian Open пожела (ваканция с) Григор Димитров (видео)

Шампионката на Australian Open София Кенин разкри, че би искала да отиде на ваканция с единствения българин в световния тенис елит Григор Димитров.

21-годишната Кенин отговори на различни въпроси по време на забавно интервю от рубриката Confessional Cart на Tennis Channel. Световната №4 сподели, че ако не беше станала професионална тенисистка, би се пробвала в плуването, а на въпрос с кого би желала да си размени местата за един ден, тя посочи името на световния №1 Новак Джокович.

Попитана секунди по-късно с кого от тура би искала да отиде на ваканция, родената в Москва американка отговори така: "Не знам... Да го кажа ли? Димитров".

Тук интервюиращият спомена, че и Григор, и София са приятели със специалистката на двойки Бетани Матек-Сендс, при което Кенин отговори шеговито: "Да, приятели сме с нея. Тя няма да бъде много щастлива от това, което казах. Извинявай, Бетани. Тя ще ме убие".

По време на нестандартното интервю чаровната блондинка сподели още, че харесва "всички песни" на Дрейк и в момента гледа сериала Riverdale.

Още от Булевард

Виж всички