Малдини: Благодаря за подкрепата, до седмица ще съм здрав

Малдини: Благодаря за подкрепата, до седмица ще съм здрав

Техническият директор на Милан Паоло Малдини успокои тифозите, които се притесняват за здравето му, след като преди два дни се разбра, че той и синът му Даниел са заразени с коронавирус. Легендарният защитник обяви, че се чувства добре и се надява до седмица да е напълно излекуван.

"С това видео искам да благодаря на всички хора, които със съобщения в социалните мрежи ми засвидетелстваха любов и загриженост за моето здраве и това на сина ми. Ние сме добре и до седмица ще преборим вируса. Благодаря ви за неугасващата подкрепа", заяви Малдини в публикация в Instagram. 

"Искам също да благодаря на всички лекари, сестри, медицински работници и доброволци, които всеки ден се изправят срещу трудната ситуацияя с огромен кураж и професионализъм. Още веднъж, вие ме карате да се чувствам горд, че съм италианец. Благодаря ви", добави в емоционалното обръщение бившият национал на "Скуадра адзура".

Италия е най-пострадалата от коронавируса страна в Европа. По последни данни заразата е причинила смъртта на над 6000 италианци.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от Футбол свят

Виж всички