Нагелсман вече е решил кой ще започне на вратата за Германия в петък

Селекционерът на Германия Юлиан Нагелсман вече е взел решение кой ще започне на вратата на Бундестима в петъчнoто гостуване на Босна и Херцеговина.

Специалистът е спрял избора си на стража на Щутгарт Александер Нюбел, твърди Sky Germany. 28-годишният вратар, който играе под наем от Байерн (Мюнхен) все още няма записан мач за Бундестима, но очевидно ще дебютира съвсем скоро.

Главен конкурент на Нюбел за поста в момента е стражът на Хофенхайм Оливер Бауман, който също все още няма мач за Германия. Според информацията на Sky, той пък ще пази в дербито с Нидерландия в следващия мач. Третият вратар Янис Бласвих на този етап няма шанс да започне в някоя от срещите, освен при контузия или наказание на Нюбел и Бауман.

Вратарският въпрос в Германия стана сериозен, след като легендата Мануел Нойер се отказа, а неговият наследник като титуляр Марк-Андре тер Стеген получи много тежка контузия и ще е аут до края на сезона. Друг от опитните вратари - Кевин Трап от Айнтрахт (Франкфурт), също лекува травма и не е на разположение.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти