Тео Ернандес “изгоря” за два мача, но не и за сблъсъка с Наполи

Левият бек на Милан Тео Ернандес отнесе наказание от два мача, което му беше наложено от Дисциплинарната комисия към Серия “А”.

Причината е директният червен картон на играча веднага след края на мача, в който “росонерите” загубиха с 1:2 от Фиорентина, като френският национал е прекалил с протестите си към главния съдия Лука Пайрето. Наказанието означава, че вторият капитан на Милан ще пропусне домакинството на тима срещу Удинезе, както и гостуването на Болоня. Ернандес обаче ще бъде на линия за сблъсъка с Наполи на “Джузепе Меаца”, който е на 29 октомври като част от междинния 10-и кръг на Серия "А".

Междувременно, санкция от един мач ще трябва да изтърпи крилото на Ювентус Франсиско Консейсао след изгонването си при ремито 1:1 с Каляри. Въпреки че един от съдийските шефове в Италия - Андреа Гервасони, призна, че на португалския национал погрешно му е бил показан втори жълт картон за симулация, 21-годишният играч все пак ще бъде принуден да пропусне двубоя на своя тим срещу Лацио от следващия кръг на италианския елит.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти