От Комо обещаха почерпка за феновете на Наполи в следващия мач между двата тима

Ръководството на Комо предложи безплатна бира на всеки фен на Наполи, който реши да пътува за гостуването в Северна Италия през февруари за втората среща между двата отбора в Серия "А" този сезон, като знак на благодарност за топлото посрещане миналия петък.

Наполи победи с 3:1, като Скот Мактоминей откри резултата още в 25-ата секунда на двубоя. След това Габриел Стрефеца изравни две минути преди края на първата част. След почивката обаче голове на Ромелу Лукаку и Давид Нерес оформиха успеха на отбора от Неапол, който води в класирането с 16 точки – две пред миналогодишния шампион Интер. Комо пък се върна в италианския футболен елит след 21 години чакане и в момента има две победи от седем мача, като с 8 точки заема 14-о място.

Наполи се откъсна на върха, Лукаку с гол и две асистенции

Но така или иначе, воденият от Сеск Фабрегас отбор се наслаждава на завръщането си при най-добрите, особено предвид партиатмосферата, която се създава на техните домакински мачове. А от клуба допълнително се стараят да организират топъл прием, както за ВИП-феновете, така и за обикновените зрители.

"Футболен клуб Комо 1907 би искал да изкаже искрени благодарности на Наполи и неговите фенове за красивата демонстрация на спортен дух след мача в петък вечерта. Атмосферата на стадион "Диего Марадона", както и реакциите на феновете и на двата клуба, бяха несравними. Впечатлени сме! Ето защо нашият клуб ще осигури безплатна бира за всеки гостуващ фен от Неапол, когато дойде време за срещата ни през февруари 2025 година на стадион "Джузепе Синигалия”, пише клубът в изявление..

Зад завръщането на Комо във футболния елит на Италия стоят милиардите на братята Робърт и Майкъл Хартоно от Индонезия, които притежават банката гигант Bank Central Asia и компанията за тютюневи изделия “Джарум”.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти