Важните фигури в Манчестър Юнайтед пристигнаха на “Олд Трафорд”, утре предстои още по-голяма среща

Двама от собствениците на Манчестър Юнайтед - сър Джим Ратклиф и Джоел Глейзър, пристигнаха на “Олд Трафорд” за няколко отделни срещи, сред които и такива с Консултативния съвет на феновете. В “Театъра на мечтите” е дошъл и Гари Невил, който е част от работната група, която разглежда плановете за изграждане на нов стадион. Това се случва ден преди голямата среща на ръководството в Лондон, на която освен собствениците ще присъстват и другите важни фигури от новото ръководство - сър Дейв Брейлсфорд, Омар Берада, Дан Ашуърт и Джейсън Уилокс.

По принцип утрешната среща е насрочена преди време и няма пряка връзка с факта, че отборът на Ерик тен Хаг няма победа в пет поредни срещи, а освен това записа най-лошия си старт на сезон в Премиър лийг, след като спечели едва осем точки в първите си седем мача за първенството.

След загубата от Тотнъм преди седмица английските медии обявиха, че мачовете с Порто и Астън Вила, в които “червените дяволи” записаха ремита, могат да определят бъдещето на Тен Хаг. След вчерашния двубой на “Вила Парк” нидерландецът за пореден път заяви, че не се притеснява за работа си и той и ръководството гледат в една посока.

На фона на тези резултати и срещи отново английските медии заговориха днес, че името на Томас Тухел пак се обсъжда на “Олд Трафорд” като най-вероятния потенциален наследник на Тен Хаг. Ратклиф говори с германеца още през лятото, но тогава информациите гласяха, че бившият треньор на Байерн (Мюнхен) е казал, че иска да си почине известно време и затова разговорите не са се развили. Не е ясно дали обаче Тухел ще отговори отново по същия начин, ако пак бъде потърсен.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти