Тен Хаг: Съдете ни в края на сезона

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг призова феновете на отбора за търпение, въпреки слабите резултати. Снощи “червените дяволи” направиха 3:3 с Порто в Лига Европа, въпреки че поведоха с 2:0.

“Ще постигнем това, към което се стремим. Не ни съдете сега, а в края на сезона. Със сигурност ще се подобряваме. Зад гърба ни са два сезона, в които играхме финали. Просто почакайте”, заяви Тен Хаг.

“Започнахме мача много силно и вкарахме два гола, но после изпуснахме контрола. В средата на срещата играхме слабо, но краят беше добър. Изравнихме, което е добре за духа на отбора”, подчерта нидерландецът.

Магуайър спаси потъващия Манчестър Юнайтед, който бе на крачка от загубата срещу Порто, въпреки че водеше с 2:0

“Подготвени сме, но трябва да сме по-внимателни в защита и по-добре да владеем топката. Умее да се отбраняваме по-добре и е важно да го покажем”, добави Тен Хаг.

Хари Магуайър, който влезе като резерва на “До Драгао” и донесе точката на Юнайтед, защити наставника на тима от многото критики.

“Тук съм от 6 години и знам кое как се случва. Ако резултатите не са добри, футболистите и треньорът са под напрежение. Тен Хаг е достатъчно опитен и дълго време работи в клуба, затова съм сигурен, че знае как да се справи със ситуацията”, коментира Магуайър.

Още от Футбол свят

Виж всички