Алисон се завръща в игра за Ливърпул

Титулярният вратар на Ливърпул Алисон Бекер ще се завърне в игра за утрешното гостуване на Уулвърхамптън, потвърди мениджърът на мърсисайдци Арне Слот. Бразилецът пропусна срещите с Борнемут и Уест Хам заради мускулна травма, но в негово отсъствие Куивин Келъхър за пореден път се справи добре и допусна само един гол.

“Мисля, че Алисон е добре и е на разположение. Много съм щастлив, че се връща, но ние се справихме добре и без него в последните два мача, така че това е още един пример, че имам две или три опции за някои позиции.

Представянето на нападателите ни говори за две неща. Първо, играчите притежават качества. Второ, винаги създаваме шансове за тях. Независимо дали играем с Коди или Луис, те притежават толкова големи качества, че винаги могат да ги реализират в асистенции или голове. Положителното на многото на брой мачове е, че играчите разбират, че не могат да играят във всеки мач.

Много съм доволен от състава, който наследих, от качеството и културата на футболистите. Всички те са отборни играчи и винаги работят здраво на първо място за отбора.

Не мисля, че класирането показва правилно как Уулвс игра в своите мачове. Те имаха много трудна програма - Арсенал, Нюкасъл, Челси… По-трудна, отколкото ние имахме. Трябва да имаме това предвид. Гледах техните срещи и те заслужаваха повече.

Началото бе добро за нас, но с едно малко разочарование - загубата у дома от Форест. Всяка загуба у дома е разочароваща, така че началото е добро, но не перфектно. Програмата също бе добра за нас”, коментира Слот по време на днешната си пресконференция.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти