Флик: Постигнахме заслужена и честна победа

Старши треньорът на Барселона - Ханзи Флик, говори след победата на отбора срещу тима на Райо Валекано с 2:1 в срещата от 3-ия кръг на испанската Ла Лига. Тя бе трета последователна за каталунците, като те все още нямат поражение от началото на сезона и имат пълен комплект точки след първите три кръг на шампионата.

Мечтан дебют за Олмо, който развали прокобата на Барселона на "Вайекас"

“Първото полувреме на мача не вървеше толкова добре, колкото искахме. Не пресирахме достатъчно и не бяхме много добри по отношение играта ни с топката. През второто полувреме подобрихме играта си и изглеждахме много по-добре. Смятам, че постигнахме заслужена и честна победа. Защитавахме се добре, но не перфектно. Райо са много добър отбор и имат много бързи играчи”, каза Флик.

Специалистът говори и за състоянието на Марк Бернал, който напусна терена принудително.

“Марк Бернал е контузен. Не изглежда много добре. Искам да го насърча, защото изглеждаше страхотно и не заслужаваше да бъде наранен така”, каза още Флик.

Германският специалист говори и за представянето на Дани Олмо, който изигра първия си мач за клуба и още в него успя да се разпише.

“Бяхме добри в началото на второто полувреме. Основната причина за това е навлезлият на терена Дани Олмо. Той борави много добре с топката и пресира без топка. Той направи разликата през втората част на мача”, коментира Флик.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти