Реал Мадрид отхвърлил супер оферта за Милитао

Реал Мадрид е получил страхотна оферта от Саудитска Арабия за защитника Едер Милитао, твърди "УОЛ Еспорте". Клуб от арабското първенство е предложил умопомрачителните 100 милиона евро за правата на бразилеца, но от "белия балет" са отхвърлили това предложение без особено да се замислят.

26-годишният Милитао е считан в клуба за важен играч за дълги години занапред и нямат никакво желание да се разделят с него. В неговия договор има заложена клауза за откупуване на стойност 500 милиона евро, което е ясен знак за това колко високо е ценен защитникът на "Сантиаго Бернабеу".

Кариоката има договор с Реал Мадрид до 2028 година, което е още един знак, че той трудно ще си тръгне в този момент, тъй като мадридчани не са притиснати по никакъв начин да го продадат. Самият футболист също не е твърде изкушен да продължи кариерата си в Саудитска Арабия точно в този момент.

Милитао бе привлечен на "Сантиаго Бернабеу" от Порто през 2019 година за 50 млн. евро и бързо се наложи като основен стълб в отбраната на "белия балет". До момента той има 157 мача, 11 гола и 5 асистенции за мадридчани.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти