Едерсон: Още не съм взел решение за бъдещето си

Вратарят на Манчестър Сити Едерсон продължава да държи "на тръни" шефовете на клуба. Той сам призна, че още не е взел решение за бъдещето си. Към него има интерес от Саудитска Арабия и бразилецът трябва да реши дали ще поеме към Близкия Изток или ще остане на "Етихад". Мениджърът Пеп Гуардиола се опитва да го задържи в състава си.

"Не съм взел решение. Страхотно е, че Пеп каза тези неща за мен. Това е осмият ми сезон под негово ръководство. Имахме много хубави моменти и някои не толкова добри. Той е човек, с когото се работи лесно. Гуардиола е футболен гений и всички знаят това. Щастлив съм тук и се чувствам добре със съотборниците ми. Каквото и да се случи, съм спокоен. Всичко е в Божиите ръце", заяви Едерсон пред "Атлетик".

30-годишният бразилец бе привлечен в Манчестър Сити от Бенфика през 2017 година. До момента той има 322 мача за "гражданите" в които е допуснал 257 гола и е запазил 155 "сухи" мрежи. На "Етихад" той спечели 6 титли на Англия, 2 ФА Къп, 4 Карабао Къп, 1 Шампионска лига и 1 Световно клубно първенство.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти