Леклер разкри за какво си говорят с Хамилтън в момента

Догодина Шарл Леклер ще има нов съотборник във Ферари в лицето на седемкратния световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън.

Още когато трансферът на британеца беше обявен в началото на февруари мнозина си зададоха въпроса дали двамата с Леклер ще могат да работят в хармония. Отговорът на този въпрос ще можем да разберем едва догодина, а на този етап само можем да гадаем какво ще се случи.

Леклер даде ценен съвет на Беарман за дебютния му сезон

Това, в което можем да сме сигурни обаче е какви са настоящите отношения между двамата. Леклер разкри, че той и Хамилтън си говорят често, но двамата не дискутират случващото се във Ферари или Мерцедес.

Култард: Люис няма да преоткрива мотивацията си във Ферари

„Всъщност си говорим доста често. Но след като вече съм го казвал това, ние не си говорим какво става в отбора. Защото засега аз съм изцяло фокусиран върху моя сезон с Ферари и разбира се следващите сезони.„Люис е фокусиран върху собствения си сезон с Мерцедес и края на престоя му там. Така че ние не обсъждаме нищо от случващото се в нашите тимове, за подобрения или подобни. По-скоро водим общи разговори, които нямат общо с представянето или нещо подобно. Но ние сме в добри отношения, така че е нормално да си говорим често. Но отново, не изпадаме в детайли“, каза Леклер.

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти