Треньорът на Валенсия: Може да искам "Ферари", но ще трябва да карам "Шкода"

Треньорът на Валенсия Рубен Бараха призна, че и предстоящият трансферен прозорец ще бъде труден за "прилепите" в ситуацията, в която се намира клубът. На "Местайя" продължават да изпитват сериозни финансови затруднения и няма да могат да привличат много класни футболисти и през това лято. Бараха шеговито заяви, че може да му се иска "Ферари", но ще трябва да се задоволи с "Шкода".

"Всички свързани с Валенсия искат да виждат отбора в по-добра позиция и да участва в Европа, но това зависи от бюджета. Той ще определи какви ще бъдат целите ни занапред. Аз може да искам "Ферари", но ще се наложи да карам "Шкода"... Ако въобще получа и това. В момента икономическата ситуация обуславя нашите цели", заяви Браха.

(АРХИВ) Спечели билет за двама за финала на Шампионската лига

"Целта за този сезон бе да подобрим представянето си в сравнение с миналия. Отдавна постигнахме тази цел и то с млади играчи от академията. Опитваме да градим нов проект. Мисля, че всички футболисти дадоха всичко от себе си. Видях брутална отдаденост и невероятни усилия от всички. Освен това натрупахме важен опит за бъдещето", допълни специалистът.

Според информациите, основен приоритет за лятната селекция на Валенсия е намирането на качествен нападател, който да си партнира с Уго Дуро в предни позиции. Сред спряганите имена са Рафа Мир от Севиля, Карлос Мартин от Атлетико Мадрид и Мартин Сатриано от Брест.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти