Нагелсман за нов договор с Германия: Не е невъзможно, но не е и даденост, не става дума за пари

Селекционерът на Германия Юлиан Нагелсман коментира и ситуацията с договора си след победата снощи над Франция с 2:0 като гост в приятелски мач. Както е известно, контрактът на специалиста е до края на месец юли - тоест непосредствено след финала на Евро 2024.

"Разбира се, това зависи донякъде от офертата. Като цяло, разбира се, съм щастлив, когато главните замесени са доволни от треньорския щаб. Това е добра първа стъпка. Бих искал първо да го оценя. Ако беше невъзможно да удължа договора си, щях да го кажа и тогава нямаше да се налага да ми предлагат нищо. Не е невъзможно, но не е и даденост. Фокусът е върху Европейското, но имаш и спокойствие, когато всичко е изяснено”, каза Нагелсман пред телевизия ZFF след мача снощи.

Специалистът коментира още ситуацията с контракта си: “Има много детайли, които ще трябва да обсъдя с моите шефове и агентите ми. Отговорните лица ще разберат съвсем скоро дали това е добре за мен или не. Но това няма нищо общо с финансовия аспект, искам да поясня това”.

Германия развали празника на Дешан, Виртц вкара гол от съблекалнята

При добро представяне на Евро 2024 е твърде възможно Германският футболен съюз да предложи нов договор на Нагелсман, но все още не е ясно дали младият специалист няма да предпочете да поеме клубен отбор.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти