Гери Халиуел се появи в падока на Гран При на Бахрейн, въпреки скандала с мъжа ѝ

Бившата певица от популярната група Spice Girls се появи в падока на Гран При на Бахрейн, въпреки секс скандала, в който е замесен нейния съпруг Кристиан Хорнър.

Както е известно по-рано тази година ръководителят на Ред Бул бе обявен в „неподходящо поведение“ от служителка на тима, като бързо стана ясно, че става дума за сексуални намеци. След проведеното от независим адвокат вътрешно разследване Хорнър бе оправдан, но това не беше краят на скандала.

В Ред Бул решиха, че Хорнър е невинен

В четвъртък анонимен източник разпространи до ключови фигури в падока Google Drive файл, в който се съдържат множество неприлични съобщения, които Хорнър е изпращал до въпросната служителка. С това случаят придоби нова инерция, а президентът на ФИА Мохамед бин Сулайем и изпълнителният директор на Формула 1 Стефано Доменикали се срещнаха вчера в Бахрейн, за да дискутират случая.

Шефовете на ФИА и Формула 1 се срещата в Бахрейн заради случая "Хорнър"

През цялото това време се появяваха различни информации, че Халиуел, която е женена за Хорнър от 2015 година насам, не се чувства добре и дори не се храни и не комуникира с никого. Тези информации подхраниха съмнения, че тя няма да присъства на Гран При на Бахрейн, с която стартира новия сезон във Формула 1.

На пук на тези очаквания бившата певица се появи в падока часове преди старта на състезанието на „Сахир“. Тя бе уловена от фотографите как влиза в падоха ръка за ръка със своя съпруг Хорнър.

Sportal.bg вече и във Viber, последвайте ни!

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти