Петев отправи искане към президента на Университатя (Крайова)

Ивайло Петев е поискал три нови попълнения, а същата е и идеята на президента на Университатя (Крайова) - Михай Ротару, за да се превърнат в сериозен претендент за челото на класирането, пише gsp.ro.

Българският специалист застана начело на Университатя на 7 ноември и все още не е имал време да реализира стила си, поради което отборът не завърши много добре 2023 година. В последните три дуела в Суперлигата тимът падна с 1:2 от Херманщат, а също така направи две равенства по 2:2 с Политехника (Яш) и с УТА Арад.

Отборът на Петев отново не успя да победи

По отношение на трансферите, Петев определено иска от президента Михай Ротару централен защитник, дефанзивен халф и нападател, който е силен в наказателното поле.

Най-вероятно българинът ще притисне Ротару да осъществи трите трансфера преди 4 януари, когато отборът ще се събере и ще замине на подготвителен лагер в Турция. Там Университатя ще изиграе две-три приятелски срещи, което ще бъде добра възможност за треньора да види футболистите си в игрова обстановка преди подновяването на първенството на 19-и януари.

Засипаха с похвали Ивайло Петев в Румъния

Университатя (Крайова) изостава на 10 точки от върха, който се заема от ФКСБ, но само на две от второто място, на което е ЧФР Клуж.

Още от Българи зад граница

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти