Това ли е най-голямата издънка на Ланс Строл?

Вчерашният ден се оказа тежък за Ланс Строл – той остана едва 17-и в квалификацията, а съотборникът му Фернандо Алонсо се пребори за място на втора редица. Гран При на Катар е поредният слаб уикенд за Строл, който е на над 100 точки зад Алонсо, а тази година той записа поредица грешки и катастофи.

Вчера канадският пилот слезе много ядосан от колата в края на първата част на квалификацията, след което се сбута с личния си треньор, а секунди по-късно го бутна много силно и грубо.

Става въпрос за личния треньор на Ланс – Хенри Хауи, който първо се опита да успокои пилота, а по непотвърдена информация след това го е накарал да отиде на кантара на ФИА преди Строл да го избута на излизане от бокса.

И Лорънс Строл е против Андрети

Малко по-късно Строл се яви на срещите с медиите и даваше отговори с по една дума, държеше се враждебно и записа още един труден ден в световния шампионат.

Астън Мартин ще атакува победата в Льо Ман през 2025 година

Все по-силни стават слуховете, че баща му Лорънс Строл ще продаде Астън Мартин – автомобилната компания и отбора във Формула 1, а според канадската преса, майката на Ланс оказва все по-силен натиск върху него да сложи край на кариерата си като пилот, като най-сериозният разговор е бил след катастрофата в квалификацията в Сингапур, заради която той пропусна състезанието там.

Астън Мартин с 53 милиона долара загуби за сезон 2022

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти