Олимпия (Любляна) се заяде с Лудогорец в социалните мрежи след победата

Отборът на Лудогорец за поредна година катастрофира на ранен етап в Шампионската лига. Този път българският първенец загуби реванша от Олимпия (Любляна) с 1:2 и след 1:1 в Разград преди седмица дойде краят и на тази кампания в “турнира на богатите”.

Десподов изпусна дузпа в 102-ата минута и Лудогорец се сбогува с Шампионската лига

За сметка на това празниците при победителите бяха огромни и тържествата продължиха след последния съдийски сигнал с нахлуване на терена от страна на феновете и други традиционни методи, с които запалянковци и футболисти празнуват успех.

Олимпия (Любляна) се погрижи да отбележи подобаващо успеха и в социалните мрежи. На официалната страница във Facebook маркетолозите на клуба качиха интересен колаж, на който е изписана датата на успеха срещу Лудогорец - 1.8.2023, както и е нарисуван крак на дракон, тъпчещ на земята орел, който е символ на 12-кратния български шампион.

Вечерта ще остане паметна за отбора от Словения, докато за Лудогорец остават големите въпроси дали ще се яви по-подготвен в следващото си участие в най-престижния клубен турнир, за чиято същинска фаза българските шампиони се класираха последно през 2016 г., след което напредналия етап от състезанието се оказа истинска Обетована земя.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти