Малките "канарчета" не се дадоха на Макаби (Тел Авив)

Отборите на Ботев (Пловдив) II и Макаби (Тел Авив) завършиха наравно 1:1 в трета среща и за двата тима от турнира Botev Cup. В 75-ата минута Йовал Флешман отбеляза красив гол за израелския отбор, а Николай Бинев изравни от дузпа минута преди края на редовното време. Двубоят в Коматево, както и всички мачове от надпреварата можете да гледате на живо в сайта Sportal.bg, както и по Sportal TV. Ботев отпада от надпреварата с две точки в актива си, докато Макаби си бе осигурил продължаването напред още преди днешния мач. 

След равностоен мач през по-голямата му част, тимът на Макаби стигна до гол. Йовал Флешман се възползва от неразчетени действия в защитата на Ботев и с прехвърлящ удар не остави никакви шансове на Божков за намеса. Все пак късметът се усмихна на Ботев и "канарчетата" получиха правото да изпълнят дузпа за изблъскване в наказателното поле. Двама футболисти на домакините се скараха кой да изпълни 11-метровия наказателен удар, като в крайна сметка Бинев надделя над Тасков. Нападателят стреля безпощадно в левия ъгъл и изравни. 

В добавеното време футболист на Макаби получи директен червен картон, след което наставникът на израелците влезе на терена да потърси сметка от главния съдия. 

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти