Национална снукър академия започва лятна хендикап лига

Национална снукър академия има удоволствието да представи новата си Лятна хендикап лига.

Традиционният хендикап турнир всеки понеделник от 18:30 часа вече ще бъде част от верига с ранглиста и плейофи и много награди и изненади.

Началото е днес с първото издание на хендикап надпреварата, част от лятната лига. Самите отделни турнири ще се провеждат със записване на място до 18:20 часа, плюс вход 15лв.

Всеки турнир от днес до септември ще важи за изготвяне на ранглиста, а накрая най-добрите 16-има майстори на щеката ще участват в плейофите по примера на “Мастърс”-а.

Награди и изненади ще има както за тези в топ 3 на ранглистата в края на т.нар. “редовен сезон”, така и за победителя, финалиста и полуфиналистите в плейофите.

Естествено, от събрания награден фонд за всеки отделен понеделнишки турнир ще има парични награди за победителя и финалиста.

Форматът хендикап позволява на всеки състезател, независимо от нивото му, да се съревновава на равни начала с когото и да е. Няма значение дали сте от най-долното или най-горното ниво, всеки може да спечели турнира в понеделник и най-важното - да се забавлява на зеленото сукно в най-добрите условия за снукър на Балканите в националната академия.

Първият турнир е днес в 18:30, а записването е на място до десет минути преди началото.

Още от Снукър

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти