Гледай на живо

"Sportal studio live": Какво е настроението в лагера на Лудогорец преди битката с Нордселанд - на живо с включване от "Фарум Парк"

Национална снукър академия започва лятна хендикап лига

Национална снукър академия започва лятна хендикап лига

Национална снукър академия има удоволствието да представи новата си Лятна хендикап лига.

Традиционният хендикап турнир всеки понеделник от 18:30 часа вече ще бъде част от верига с ранглиста и плейофи и много награди и изненади.

Началото е днес с първото издание на хендикап надпреварата, част от лятната лига. Самите отделни турнири ще се провеждат със записване на място до 18:20 часа, плюс вход 15лв.

Всеки турнир от днес до септември ще важи за изготвяне на ранглиста, а накрая най-добрите 16-има майстори на щеката ще участват в плейофите по примера на “Мастърс”-а.

Награди и изненади ще има както за тези в топ 3 на ранглистата в края на т.нар. “редовен сезон”, така и за победителя, финалиста и полуфиналистите в плейофите.

Естествено, от събрания награден фонд за всеки отделен понеделнишки турнир ще има парични награди за победителя и финалиста.

Форматът хендикап позволява на всеки състезател, независимо от нивото му, да се съревновава на равни начала с когото и да е. Няма значение дали сте от най-долното или най-горното ниво, всеки може да спечели турнира в понеделник и най-важното - да се забавлява на зеленото сукно в най-добрите условия за снукър на Балканите в националната академия.

Първият турнир е днес в 18:30, а записването е на място до десет минути преди началото.

Още от Снукър

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти