Флорентино Перес бил бесен след фиаското на “Етихад”

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес бил бесен на футболистите си след тяхното представяне по време на снощната загуба с 0:4 от Манчестър Сити на “Етихад”, която изхвърли защитаващия титлата си отбор от полуфиналите на Шампионската лига.

Безжалостен Манчестър Сити свали короната на Реал Мадрид

Според водещия на популярното в Испания предаване “Ел Чирингито” Джосеп Педрерол клубният шеф се разгневил на представянето на играчите, довело до тежкото поражение. Президентът бил най-разочарован от изявите на опитните фигури в състава на Карло Анчелоти. Затова Перес решил въобще да не говори с футболистите след двубоя.

От “Онда Серо” подкрепят тази информация, като добавят как в ръководството на мадричани не можели да повярват, че играчите изглеждали незаинтересовани и пораженчески настроени, като не смеели да влизат в единоборства, а някои от големите имена дори не били способни да овладеят топката.

Междувременно, в своята встъпителна реч в снощното издание на предаването си Педредол подчерта, че през лятото “трябва да бъдат взети решения, дори и да са драстични”.

Сред гостите в студиото беше клубната легенда Хосе Мария Гутиерес - Гути, според когото грешката на Реал е била, че тимът е излязъл с намерението да се надиграва със Сити. Той беше критичен към почти целия състав, като единствено отличи вратаря Тибо Куртоа за спасяванията му в мача. Подобно мнение изрази и журналистът Еду Агире.

Други двама от анализаторите на “Ел Чирингито” - бившият футболист Хорхе Д’Алесандро и журналистът Пако Гарсия Каридад, пък решиха да концентрират своето недоволство върху наставника Карло Анчелоти.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти