Люси Киров: Благодаря на Господ, че вкарахме в 87-ата минута, късметът ни покри

Наставникът на Дунав (Русе) Людмил Киров даде мнението си след победата на своя тим над Крумовград. “Драконите” се наложиха с драматичното 2:1, като победният гол падна в 87-ата минута.

Дунав прекърши Крумовград след късна драма в Русе

“Щастливи сме всички в отбора както футболистите, така и ние. Играхме срещу труден съперник. Много трудно се стигна до тази победа. Искам да поздравя както моите футболисти, така и Крумовград, че изнесохме спектакъл. Късметът ни покри. Вкарахме първия гол, но след това дадохме инициативата на отбора-гост. Те удариха греда и затова ни покри късмета.

Направихме промени в нашия състав, изравниха ни. Да благодарим на Господ, че в 87-ата минута вкарахме и победихме. Ние си играем мач за мач, вътре в клуба си имаме цели, но те идват след всеки мач. Ако в следващия мач победим, може да имаме някакви реални шансове за промоция, но каквото сабя покаже.

Имаме доста мачове. Не бих казал, че точно следващия мач е разковничето. Навън играем по-добре и с по-голямо спокойствие, убеден съм, че ще се приберем с някой друга точка от Пловдив”, заяви Киров.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти