Белгийски скаут пристигна на "Армията" за национал от Черно море

Белгийски скаут пристигна на стадион "Българска армия" за мача между ЦСКА - София и Черно море. Той е придружаван от френски мениджър, запознат с българския пазар, пише БТА.

Двамата ще наблюдават срещата от четвъртфиналите за Sesame Купа на България, а утре сутринта си заминават от страната. Белгиецът работи за един от традиционните клубове в местния елит - Кортрийк, а целта на тяхното посещение е десният бранител Виктор Попов. Националният състезател е бил наблюдаван и през есента за зимен трансфер, но доста условности са попречили тогава той да се осъществи.

На първо място белгийците бяха в доста трудна ситуация в класирането, в зоната на изпадащите и задачите на щаба са били напълно различни. От друга страна, информацията за Попов е била прекалено малко. Сега вече всичко е по-различно, "червените" от Кортрийк са на 6 точки над опасната зона и вече оглеждат играчи за летния пазар.

Виктор Попов е един от най-модерните и млади крайни защитници в България. Той се представя отлично и в защита, а и в атака, като има и приличен брой попадения от игрови ситуации.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти