Едерсон: Има голяма възможност Анчелоти да поеме Бразилия

Вратарят на Манчестър Сити Едерсон направи интересен коментар относно това кой ще бъде новият селекционер на Бразилия. Според него има голяма вероятност това да е треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти. За това се заговори още в началото на февруари, след което бразилската футболна федерация официално отрече информацията. Ръководителите на бразилския футбол обаче все още не са избрали нов селекционер и "Селесао" ще бъде воден в контролата срещу Мароко от треньора на младежкия отбор до 20 години Рамон Менезеш.

„Говорих с Милитао, Винисиус и Каземиро... Има голяма вероятност Карло Анчелоти да дойде тук и да стане селекционер на Бразилия. Казаха ми, че той е изключителен треньор, когото всички играчи харесват. Само погледнете неговата биография. Изключително успял треньор. Скоро ще разберем дали ще дойде тук, или не. Надявам се възможно най-скоро да имаме нов треньор. Има много спекулации. Дали ще бъде бразилец, или чуждестранен специалист? И ние живеем с този въпрос", заяви стражът на Ман Сити.

„С Манчестър Сити ще се опитаме да отстраним Реал Мадрид в Шампионската лига. Така Анчелоти ще може да дойде в Бразилия по-скоро“, добави Едерсон с усмивка.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти