Шефовете на Интер ще проведат кризисна среща със Симоне Индзаги

Директорите на Интер ще проведат кризисни разговори със Симоне Индзаги утре, съобщават италианските медии.

Тимът претърпя неприятна загуба вчера с 0:1 при гостуването си на Болоня и след нея директорите на Интер запазиха мълчание. Единствено треньорът Индзаги и нападателят Лаутаро Мартинес бяха тези, които дадоха публично израз на разочарованието на отбора.

Възможно е директорите на клуба да се възползват от възможността да дадат изявление днес след негативния резултат. Освен това медиите на Апенините съобщават, че утре те ще се срещнат с Индзаги и неговия щаб.

Интер загуби доста точки в последните два месеца, като не успя да спечели срещу Монца, Емполи, Сампдория и Болоня. В резултат на това отборът постепенно бе застигнат от градския съперник Милан, а Рома и Лацио са с мач по-малко и при техни победи също ще са в непосредствена близост до “нерадзурите”.

Скудетото вече е мираж за Интер, след като Наполи има преднина от цели 18 точки. Голямата цел пред тима остава класиране в Топ 4 на Серия “А”.  Бордът на Интер ще се надява и на добро представяне в Шампионската лига, където Интер спечели първия си мач от елиминациите срещу Порто с 1:0. Тепърва предстоят и битките с Ювентус от полуфиналите за Купата на Италия.

Още от Футбол свят

Виж всички