Напрежението в съблекалнята на ПСЖ продължава да се покачва

Напрежението в съблекалнята на Пари Сен Жермен продължава стремглаво да се покачва след последните неуспешни двубои на тима, съобщава местната преса. Вестник “Екип” информира, че някои от емблематичните футболисти в тима в лицето на Лионел Меси, Неймар, Маркиньо и Преснел Кимпембе са поставили под сериозна въпросителна стратегията за развитие на отбора след идването на Луис Кампос и Кристоф Галтие.

Лидерите в съблекалнята са останали оздачени от решенията да бъдат пуснати да си тръгнат играчи като Юлиан Дракслер, Леандро Паредес и Идриса Гей, а на тяхно място бяха взети Витиня, Фабиан Руис и Карлос Солер, които на този етап не оказват особено въздействие върху играта на отбора. Карето от футболисти е изказало на висок глас тези свои опасения за развитието на тима.

Познат герой зарадва Байерн в първото действие от спектакъла срещу ПСЖ

Още от изминалото лято се твърди, че Галтие и Кампос искат да се разделят именно с част от бунтовниците като Неймар и Кимпембе, но така и не успяха да им намерят нови тимове. В последните седмици в пресата непрекъснато излизат информации за различни скандали и проблеми в съблекалнята на тима.

Меси и ПСЖ отново не се разбраха за новия договор

Парижани допуснаха последователни загуби в дербитата с Марсилия за Купата на Франция, Монако за Лига 1, след което и поражение в първия двубой от 1/8-финалите в Шампионската лига, което поставя под сериозна въпросителна продължаването в турнира, който е основна цел за ПСЖ за пореден сезон.

Още от Футбол свят

Виж всички