Барселона ще предложи нов договор на Бускетс, но има важно условие

Барселона ще предложи на капитана си Серхио Бускетс подновяване на договора, но с по-ниска заплата, пише “Ел Мундо Депортиво”.

Ограничен от финансовия феърплей наложен от Ла Лига,  каталунците ще предложат на своя капитан заплата, значително по-ниска от тази, която получава в момента. Клубът не би имал нищо против удължаването да е само за 6 месеца, след което той ще може евентуално да премине в американския Интер Маями през януари 2024 г.

Капитанът на Барселона Серхио Бускетс е един от играчите в настоящия отбор, чийто договор изтича на 30 юни, заедно със Серхи Роберто. Треньорът на “блаугранас” Чави е основният поддръжник на продължаването на контракта на опитния 35-годишен футболист.

Ал Насър вдига офертата си към Серхио Бускетс

За бъдещето на Бускетс има редица спекулации, като освен за Интер Маями, се заговори за сериозен интерес и от настоящия клуб на Кристиано Роналдо Ал-Насър, който е готов да предложи огромна заплата на футболиста в размер на 36 млн. евро на сезон. Предвид финансовото състояние на Барселона, каталунците са наясно, че не могат да се конкурират с тези оферти.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти