Албон: Макс играе видеоигри преди квалификацията

Феновете на Формула 1 нямат поглед върху това, което се случва с любимите им пилоти преди някои от най-решаващите моменти в хода на целия състезателен уикенд - като квалификацията например. По телевизията показват как пилота идва в бокса, където го чака колата и механиците, но вече е с каска и е напълно готов за битка. 

Алекс Албон разказа какво прави световният шампион във Формула 1 Макс Верстапен точно преди тези решителни битки на пистата в събота. Албон беше съотборник на Макс в Ред Бул за известно време, след това не успя да се пребори за място в световния шампионат, но този сезон се върна като титуляр в Уилямс.

“Макс се чувства много комфорнто във Формула 1 - обясни Албон. - Той не показва това на външните хора, няма да го разкаже в сериала на Netflx. Хората просто не познават тази му страна от живота. В действителност съм го виждал супер спокоен да играе FIFA преди началото на квалификацията. Той е най-талантливият пилот, срещу когото съм се състезавал. Но ми е трудно да го сравня с легендите на Формула 1. Той много държи да запази личния си живот само за себе си, затова извън състезанията остава напълно непознат.”

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти