Албон: Макс играе видеоигри преди квалификацията

Албон: Макс играе видеоигри преди квалификацията

Феновете на Формула 1 нямат поглед върху това, което се случва с любимите им пилоти преди някои от най-решаващите моменти в хода на целия състезателен уикенд - като квалификацията например. По телевизията показват как пилота идва в бокса, където го чака колата и механиците, но вече е с каска и е напълно готов за битка. 

Алекс Албон разказа какво прави световният шампион във Формула 1 Макс Верстапен точно преди тези решителни битки на пистата в събота. Албон беше съотборник на Макс в Ред Бул за известно време, след това не успя да се пребори за място в световния шампионат, но този сезон се върна като титуляр в Уилямс.

“Макс се чувства много комфорнто във Формула 1 - обясни Албон. - Той не показва това на външните хора, няма да го разкаже в сериала на Netflx. Хората просто не познават тази му страна от живота. В действителност съм го виждал супер спокоен да играе FIFA преди началото на квалификацията. Той е най-талантливият пилот, срещу когото съм се състезавал. Но ми е трудно да го сравня с легендите на Формула 1. Той много държи да запази личния си живот само за себе си, затова извън състезанията остава напълно непознат.”

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите състезания от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages

Още от Моторни спортове

Виж всички