Ново попълнение на Ливърпул с контузия

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разкри, че новото попъление Калвин Рамзи все още не е тренирал с отбора, тъй като има контузия. 18-годишният шотландски бранител, който пристигна от Абърдийн, има травма, за която мърсисайдци разбрали по време на медицинските прегледи. Рамзи ще пътува с отбора за Тайланд, където отборът излиза за първата си контрола, но няма да играе в контролата с Манчестър Юнайтед във вторник.

“За съжаление, Калвин не тренира с нас в момента, тъй като има малка контузия. Никой не знаеше, открихме я по време на медицинските прегледи. Лекарите казаха, че ако не обърнем внимание сега, той ще има проблем в бъдеще”, сподели Клоп.

Германецът говори и за другите нови попълнения Дарвин Нунес и Фабио Карвальо. “Бях изключително впечатлен, когато Нунес игра срещу нас в Шампионската лига. Беше ясно, че е добър, но когато го видиш на живо, беше впечатляващо. Силата заедно с техниката, желанието, движението му, проблемите, които ни създаде. Влюбихме се в него в тези два мача. Когато разбрахме, че има възможност да го привлечем, веднага се съгласихме”, обясни Клоп.

Той говори и за това на каква позиция ще използва Карвальо: “Фабио, уау. Какъв сезон изигра с Фулъм. Да стигнеш до промоция с този стил на игра не е лесно. Марко Силва свърши невероятна работа там, но Фабио имаше голяма заслуга. Хари Уилсън също, нашият бивш играч, и Нико Уилямс. Карвальо може да играе на много различни позиции. В момента няма определена точна позиция - на крилото, като осмица, като десетка, като фалшива деветка, ако се развие още малко физически. Той трябва да се адаптира, но има нужните качества”.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти