Ново попълнение на Ливърпул с контузия

Ново попълнение на Ливърпул с контузия

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разкри, че новото попъление Калвин Рамзи все още не е тренирал с отбора, тъй като има контузия. 18-годишният шотландски бранител, който пристигна от Абърдийн, има травма, за която мърсисайдци разбрали по време на медицинските прегледи. Рамзи ще пътува с отбора за Тайланд, където отборът излиза за първата си контрола, но няма да играе в контролата с Манчестър Юнайтед във вторник.

“За съжаление, Калвин не тренира с нас в момента, тъй като има малка контузия. Никой не знаеше, открихме я по време на медицинските прегледи. Лекарите казаха, че ако не обърнем внимание сега, той ще има проблем в бъдеще”, сподели Клоп.

Германецът говори и за другите нови попълнения Дарвин Нунес и Фабио Карвальо. “Бях изключително впечатлен, когато Нунес игра срещу нас в Шампионската лига. Беше ясно, че е добър, но когато го видиш на живо, беше впечатляващо. Силата заедно с техниката, желанието, движението му, проблемите, които ни създаде. Влюбихме се в него в тези два мача. Когато разбрахме, че има възможност да го привлечем, веднага се съгласихме”, обясни Клоп.

Той говори и за това на каква позиция ще използва Карвальо: “Фабио, уау. Какъв сезон изигра с Фулъм. Да стигнеш до промоция с този стил на игра не е лесно. Марко Силва свърши невероятна работа там, но Фабио имаше голяма заслуга. Хари Уилсън също, нашият бивш играч, и Нико Уилямс. Карвальо може да играе на много различни позиции. В момента няма определена точна позиция - на крилото, като осмица, като десетка, като фалшива деветка, ако се развие още малко физически. Той трябва да се адаптира, но има нужните качества”.

Снимки: Gettyimages

Още от Футбол свят

Виж всички