Лаутаро посвети двата си гола срещу Милан на своите родители

Аржентинският нападател на Интер Лаутаро Мартинес посвети головете си срещу Милан на родителите си, които бяха на трибуните за срещата от полуфиналите на турнира за Купата на Италия. Интер победи с 3:0 и се класира за финала на състезанието, а две от попаденията бяха дело на 24-годишния Мартинес.

„Много съм щастлив, защото ще играем на още един финал. Работим сериозно, за да изведем Интер до върха и срещу Милан го показахме отново. Феновете са доволни, както и ние“, заяви Лаутаро Мартинес.

Правилно ли не беше зачетено попадението на Милан срещу Интер?

„Майка ми и баща ми дойдоха, за да ме посетят, така че бяха на трибуните. Не мога да искам повече – головете и победата са за тях, тъй като те ме подкрепят и мотивират винаги“, добави аржентинецът.

„Както съм казвал и преди, чух някои неща, които не ми харесват, но аз защитавам този екип и клуба с всички сили и опитвам да го показвам на терена. Това е единственото, което има значение. Знаем, че пропуснахме да спечелим още точки с Интер, но има още шест мача до края на първенството и трябва да излезем в тях по начина, по който го направихме срещу Милан“, коментира още Мартинес по повод битката за титлата в Серия “А”.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти