(АРХИВ) "Контра": Имат ли сили Манчестър Сити и Ливърпул за нов спектакъл?

След зрелището, което Манчестър Сити и Ливърпул ни предложиха преди седмица на „Етихад“, в събота големите съперници излизат отново един срещу друг, но в полуфинал за ФА Къп. Ще видим ли отново толкова динамичен и резултатен двубой и ще има ли Ливърпул предимство заради изтощителното гостуване на „гражданите“ на „Уанда Метрополитано“? Това са само част от въпросите, върху които разсъждаваме в „Контра“ заедно с нашия специален гост Йордан Грозданов.

Форматът на добре познатото ви предаване се разширява и освен анализите, които правим обичайно в понеделник, ще имаме и нова задача. В петък екипът на „Контра“, към който най-често ще се присъединява и интересен гост, ще ви предлага своите превюта и прогнози за четири от най-интересните мачове в Европа за предстоящия уикенд.

Днес Йордан Грозданов, Красимир Гълъбов и Васил Сумрачки се спират на двата полуфинала за Купата на Англия, на сблъсъка между Севиля и Реал Мадрид в Ла Лига и на днешното домакинство на Милан в Серия „А“. Какви са новините, анализите и нашите прогнози за тези двубои? Ще разберете всичко това, след като изгледате първия епизод от новото издание на „Контра“.

ГЛЕДАЙТЕ "КОНТРА"! 

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти