Алаба отпразнува хеттрика на Бензема по уникален начин

Голмайсторът на Реал Мадрид Карим Бензема определено беше звездата на вечерта, след като отбеляза хеттрик за снощната победа с 3:1 над Пари Сен Жермен в Шампионската лига.

Въпреки това неговият съотборник Дейвид Алаба също привлече вниманието, но този път не със своята игра, а с начина, по който отпразнува третия гол на французина, с който отборът се класира за следващата фаза на турнира. Защитникът взе отнякъде бял стол и възторжено го размаха пред феновете. Тази негова радост бързо набра популярност в социалните мрежи. Самият футболист качи снимка на въпросната ситуация в Туитър със следния коментар: “Не сядайте на нашия стол!”

От клубния профил в Туитър също решиха да се пошегуват с еуфорията на австрийския национал, публикувайки негова снимка с въпросния стол и следния диалог: 

Ние: Къде отиваш с този стол, Дейвид?

Той: … 

Ние: …

ТОЙ: КЪМ ЧЕТВЪРТФИНАЛИТЕ.

Междувременно, в социалните мрежи беше разпространена и друга любопитна реакция на футболист на “Кралския клуб” след важната победа на тима. Става въпрос за халфа Лука Модрич, който е заснет как след края на мача се хваща за парапет на стадиона и скача от радост.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти