Нани разкри защо избра да премине във Венеция

Новото звездно попълнение на Венеция Нани разкри причините, поради които реши да се присъедини към тима като свободен агент.

Нани блесна още в дебюта си за Венеция

“Избрах Венеция заради амбициозния проект. Аз съм футболен човек и като такъв предпочитам да бъда в колектив, в който мога да намеря воля за постигането на големи неща. Този клуб има именно този манталитет. Бих искал да помагам на младите играчи да се развиват и да разкрият своя потенциал, както и да допринеса към отбора в атакуващата фаза. Тук заварих фантастичен колектив, който ме прие много добре. Има много млади хора, следователно и голяма енергия, както и желание за постигането на успехи. Това са елементи, върху които може да се положи основа за развитието на един тим.

Тъй като тук има голяма готовност за работа, а също така има наличие и на важни качества, полето за развитие е много голямо. Пътят към успехите изисква сплотеност и усърдна работа. Ако има едно нещо, което съм научил в моя живот, то е, че всичко е възможно, ако работиш с отдаденост. Опитът ми в САЩ беше невероятен. Прекарах три прекрасни години в МЛС, които ми дадоха нужния тласък, за да продължа да играя футбол на високо ниво”, коментира Нани на своя пресконференция. 

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти