Рангник: Погба иска да покаже на целия свят какъв футболист е, дори и това да е заради договор с друг клуб

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник коментира по любопитен начин темата около бъдещето на Пол Погба. Французинът, чийто договор изтича в края на сезона, вече поднови тренировки и скоро ще се завърне в игра. Според германския специалист световният шампион ще иска да покаже качествата си на целия свят, дори мотивировката за това да бъде осигуряването на по-добър договор с друг клуб през лятото. Голямата част от медиите на Острова тълкуват това изказване като сигурен знак, че в клуба вече са наясно, че Погба няма да преподпише и ще си тръгне. Твърди се, че голямото желание на французина отново е трансфер в Реал Мадрид.

„Разбира се, че ще използвам Погба, независимо че договорът му изтича. В последните мачове залагах и на Неманя Матич, чийто контракт също изтича. Между другото, моят договор като мениджър също е до лятото. Така че ние имаме еднаква цел и подобна амбиция – да имаме възможно най-голям успех в следващите три или четири месеца. За мен въпросът не е дали някой играч е с изтичащ договор, а в каква степен все още иска да бъде част от тази група.

Погба иска да покаже на феновете на Манчестър Юнайтед, на борда и на целия свят какъв футболист може да бъде, дори и това да е само за да се покаже и да подпише нов договор някъде другаде. Имам предвид, че ще бъде високо мотивиран, така че защо да не го използвам?“, коментира Рангник.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти