Рангник: Погба иска да покаже на целия свят какъв футболист е, дори и това да е заради договор с друг клуб

Рангник: Погба иска да покаже на целия свят какъв футболист е, дори и това да е заради договор с друг клуб

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник коментира по любопитен начин темата около бъдещето на Пол Погба. Французинът, чийто договор изтича в края на сезона, вече поднови тренировки и скоро ще се завърне в игра. Според германския специалист световният шампион ще иска да покаже качествата си на целия свят, дори мотивировката за това да бъде осигуряването на по-добър договор с друг клуб през лятото. Голямата част от медиите на Острова тълкуват това изказване като сигурен знак, че в клуба вече са наясно, че Погба няма да преподпише и ще си тръгне. Твърди се, че голямото желание на французина отново е трансфер в Реал Мадрид.

„Разбира се, че ще използвам Погба, независимо че договорът му изтича. В последните мачове залагах и на Неманя Матич, чийто контракт също изтича. Между другото, моят договор като мениджър също е до лятото. Така че ние имаме еднаква цел и подобна амбиция – да имаме възможно най-голям успех в следващите три или четири месеца. За мен въпросът не е дали някой играч е с изтичащ договор, а в каква степен все още иска да бъде част от тази група.

Погба иска да покаже на феновете на Манчестър Юнайтед, на борда и на целия свят какъв футболист може да бъде, дори и това да е само за да се покаже и да подпише нов договор някъде другаде. Имам предвид, че ще бъде високо мотивиран, така че защо да не го използвам?“, коментира Рангник.

Още от Футбол свят

Виж всички