Камен Василев с последен старт за сезона

Камен Василев от отбора на КА-2 Рейсинг Тийм ще вземе участие в последния старт за сезон 2021. Това ще стане този уикенд на Писта Хасково, която през тази година ще се проведе на „Дракон“ край Калояново. 

Състезанието е последен кръг от националния шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут и писта. За последния кръг за този сезон има заявени 62-ма пилоти в 4-те различни серии.

В серия Макси, където се състезава Василев има заявени още 11 пилота, които ще се борят за призовите места. Вицешампионът за 2020 година е пети в генералното класиране преди последния кръг от тазгодишния шампионат. През сезона, Василев записа две 4-ти места, едно пето и едно отпадане.

“Готов съм за състезанието, след като направихме няколко тренировки преди него. Надявам се в последния кръг да постигна едно по-добро класиране в сравнение с останалите състезания през сезона”, сподели Василев, ден преди старта на състезателния уикенд.

Константин Маршавелов ще се бори за победата на Писта Хасково

По програма в събота ще се проведат квалификациите за място, а състезанията в отделните серии ще стартират в неделя от 11:00 часа, а официалното откриване е половин час по-рано.  

Още от Моторни спортове

Виж всички