Камен Василев с последен старт за сезона

Камен Василев с последен старт за сезона

Камен Василев от отбора на КА-2 Рейсинг Тийм ще вземе участие в последния старт за сезон 2021. Това ще стане този уикенд на Писта Хасково, която през тази година ще се проведе на „Дракон“ край Калояново. 

Състезанието е последен кръг от националния шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут и писта. За последния кръг за този сезон има заявени 62-ма пилоти в 4-те различни серии.

Камен Василев

В серия Макси, където се състезава Василев има заявени още 11 пилота, които ще се борят за призовите места. Вицешампионът за 2020 година е пети в генералното класиране преди последния кръг от тазгодишния шампионат. През сезона, Василев записа две 4-ти места, едно пето и едно отпадане.

“Готов съм за състезанието, след като направихме няколко тренировки преди него. Надявам се в последния кръг да постигна едно по-добро класиране в сравнение с останалите състезания през сезона”, сподели Василев, ден преди старта на състезателния уикенд.

Константин Маршавелов ще се бори за победата на Писта Хасково
Константин Маршавелов ще се бори за победата на Писта Хасково

По програма в събота ще се проведат квалификациите за място, а състезанията в отделните серии ще стартират в неделя от 11:00 часа, а официалното откриване е половин час по-рано.  

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти