Матей: Обикновено при такива ситуации пращам топката над стадиона, радвам се, че победихме

Героят в днешната среща между ЦСКА - София и ЦСКА 1948 Юрген Матей даде мнението си след победата на своя тим. ЦСКА - София се наложи с минималното 1:0, а именно бранителят вкара единственото попадение след много красиво далечно изпълнение.

ЦСКА - София с три точки и трима контузени от мача с ЦСКА 1948, Матей герой

“Получих топката от Брадли, видях, че няма никой пред мен и реших да пробвам. Успях да уцеля топката много добре и се радвам, че спечелихме. Треньорът иска да правим упражнения на тренировки и да стреляме, но аз обикновено съм от тези, които пращат топката извън стадиона и отбягвам да го правя.

Бях изненандан, че вкарах. Не видях, че топката е в мрежата, но след това видях, че другите се радват. Знаехме, че трябва да сме фокусирани и да играем така, както започнахме, до края на мача.

Не искам да го казвам, но напоследък леко сме изморени, в някои моменти се налага да се приберем в собствената си половина. Те имаха положения, които Бусато улови. В последните минути трябваше да боравим добре и с времето, беше трудно, но спечелихме 3 точки.

Имахме два поредни трудни мача. Беше важно да спечелим този мач. Трябваше да си върнем чувството да сме щастливи. Надявам се да продължим така”, заяви Матей.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти