Пиоли: Фактът, че нямаме загуба, говори достатъчно

Старши треньорът на Милан Стефано Пиоло прие равенството срещу Интер (1:1) като добър резултат. “Росонерите” останаха непобедени от старта на сезона в Серия “А” и делят първото място в класирането с Наполи

“Чашата е наполовина пълна. Искаме да спечелим, но беше трудно. Отборът показа характер, сообено през първото полувреме, когато страдахме доста. Интер е силен съперник, но ние също притежаваме класа и го доказахме. Представянето ни беше позитивно. Погледнете разликата в среданата възраст на титулярните състави. Трябва ни време, в което ще натрупаме опит и увереност, но дори сега успяваме да се мерим с най-добрите в Серия “А”, каза Пиоли. 

“И двата отбора се стремяха към победата. Направихме наивна грешка за дузпата, но след това някои от идеите, които имахме, се осъществиха. Борехме се за всяка топка, но е вярно, че не можахме да осигурим достатъчно възможности за Златан Ибрахмович”, обясни наставникът на “росонерите”. 

Рафаел Леао не беше толкова остър, колкото обикновено, но това е нормално, защото той няма пропуснат мач от три месеца насам. Хареса ми, че защитниците ни се справяха в ситуации един на един с футболисти като Един Джеко и Лаутаро Мартинес. В топ първенствата в Европа само Милан и Наполи нямат загуба. Това е показателно за представянето ни”, добави Пиоли.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти