Човек със сериозен опит в английския футбол бе свързан с поста в Нюкасъл

Спекулациите за нов мениджър на Нюкасъл продължават с пълна сила, а имената свързани със “свраките” се увеличават с всеки изминал ден. 

На днешните си страници вестник “Сън” информира, че от новото ръководство на тима са се свързали с Еди Хау като възможен вариант за нов наставник. В неделя Нюкасъл зауби с 2:3 домакинството си на Тотнъм и продължава да заема предпоследното място в Премиър лийг с едва 3 точки. Очаква се новите саудитски собственици на тима да уволнят настоящия мениджър Стив Брус всеки моменти през следващата седмица да има нов наставник на тима. "Свраките" гостуват на Кристъл Палас в събота от 17:00. 

Клубовете от Премиър лийг "сложиха спирачка" на очакваните грандиозни харчове на Нюкасъл

Хау бе начело на Борнемут в продължение на 12 години с кратко прекъсване през сезон 2011/12, след като ги поема през 2008-а, когато са в Лига 1, и успява да ги изведе до Премиър лийг само за три години. Той успя да задържи “черешките” в най-високото ниво на английския футбол в разстояние на четири години и напусна след изпадането през 2020-а. Хау бе близо до мениджърския пост в Селтик през лятото, но в крайна сметка преговорите между двете страни пропаднаха.

Още от Футбол свят

Виж всички