Треньорът на Реджина: Трябва да изполваме силните качества на Гълъбинов

Старши треньорът на Реджина Алфредо Алиети не беше особено доволен след нулевото равенство срещу Фрозиноне. Тимът на Андрей Гълъбинов е 7-и в Серия “Б” с 10 точки, колкото има и днешният му съперник. Българинът се е разписвал три пъти от началото на сезона, но Алиети вярва, че съотборниците му трябва да използват по-добре силните качества на родния футболист. 

Гълъбинов има нужда от повече и по-точни подавания. За него невинаги е лесно да играе с топката по тревата. Андрей върши много черна работа, но е важно да използваме по най-добрия начин качествата му на голмайстор”, сподели наставникът на Реджина

Гълъбинов не успя да се разпише срещу Фрозиноне

“Разменихме си по едно полувреме. Ние бяхме по-добри след почивката и пропуснахме поне три чисти положения. Заслужавахме да победим, но не се получи. Като изключим резултата, ми хареса представянето на отбора”, добави Алиети.

В същото време, сайтът tuttoreggina.com даде една от най-ниските оценки на Гълъбинов за представянето му, като отбеляза, че българинът е спечелил много единоборства, но е действал далеч от наказателното поле на съперника.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти