Треньорът на Реджина: Трябва да изполваме силните качества на Гълъбинов

Треньорът на Реджина: Трябва да изполваме силните качества на Гълъбинов

Старши треньорът на Реджина Алфредо Алиети не беше особено доволен след нулевото равенство срещу Фрозиноне. Тимът на Андрей Гълъбинов е 7-и в Серия “Б” с 10 точки, колкото има и днешният му съперник. Българинът се е разписвал три пъти от началото на сезона, но Алиети вярва, че съотборниците му трябва да използват по-добре силните качества на родния футболист. 

Гълъбинов има нужда от повече и по-точни подавания. За него невинаги е лесно да играе с топката по тревата. Андрей върши много черна работа, но е важно да използваме по най-добрия начин качествата му на голмайстор”, сподели наставникът на Реджина

Гълъбинов не успя да се разпише срещу Фрозиноне
Гълъбинов не успя да се разпише срещу Фрозиноне

“Разменихме си по едно полувреме. Ние бяхме по-добри след почивката и пропуснахме поне три чисти положения. Заслужавахме да победим, но не се получи. Като изключим резултата, ми хареса представянето на отбора”, добави Алиети.

В същото време, сайтът tuttoreggina.com даде една от най-ниските оценки на Гълъбинов за представянето му, като отбеляза, че българинът е спечелил много единоборства, но е действал далеч от наказателното поле на съперника.

Още от Футбол свят

Виж всички