Даниел Моралес: Нямам търпение да се захвана за работа

Новият треньор на Ботев (Враца) Даниел Моралес призна, че е изключително развълнуван от новото приключение, в което се впуска.

Официално: Даниел Моралес е новият треньор на Ботев (Враца)

"От поканата досега спя по 3-4 часа, адреналинът ми идва в повече! Нямам търпение да се захвана за работа. Моето мнение е, че футболистите трябва да работят малко повече. А клубът ще дава път на онези, които са гладни за футбол и за успехи да се доказват", заяви той пред "Конкурент".

Шестима си тръгнаха от Ботев (Враца)

"Аз говорих с ръководството, а кметът Каменов обеща, че всичко, което е обещано, ще се плаща. Не съм чул от години някой да не е получил заплатите си в Ботев. Вероятно бюджетът не ни позволява заплатите, които се вземат в други отбори. Аз за пари в Ботев няма да говоря, има си ръководство."

"Тук съм, защото искам да се докажа и да покажа, че футболен град като Враца има място сред най-добрите отбори. Дали ще успея? Времето ще покаже. Имам право и на "меден месец" като във всяко семейство. За мен този месец ще е подготовката на отбора, в която трябва да вложим много старание. Искам да съм готов за мачовете", каза още Моралес, който все още попълва щаба си.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти