Гледай на живо

Открита тренировка на мъжкия национален отбор по волейбол

Даниел Моралес: Нямам търпение да се захвана за работа

Новият треньор на Ботев (Враца) Даниел Моралес призна, че е изключително развълнуван от новото приключение, в което се впуска.

Официално: Даниел Моралес е новият треньор на Ботев (Враца)
Официално: Даниел Моралес е новият треньор на Ботев (Враца)

"От поканата досега спя по 3-4 часа, адреналинът ми идва в повече! Нямам търпение да се захвана за работа. Моето мнение е, че футболистите трябва да работят малко повече. А клубът ще дава път на онези, които са гладни за футбол и за успехи да се доказват", заяви той пред "Конкурент".

Шестима си тръгнаха от Ботев (Враца)
Шестима си тръгнаха от Ботев (Враца)

"Аз говорих с ръководството, а кметът Каменов обеща, че всичко, което е обещано, ще се плаща. Не съм чул от години някой да не е получил заплатите си в Ботев. Вероятно бюджетът не ни позволява заплатите, които се вземат в други отбори. Аз за пари в Ботев няма да говоря, има си ръководство."

"Тук съм, защото искам да се докажа и да покажа, че футболен град като Враца има място сред най-добрите отбори. Дали ще успея? Времето ще покаже. Имам право и на "меден месец" като във всяко семейство. За мен този месец ще е подготовката на отбора, в която трябва да вложим много старание. Искам да съм готов за мачовете", каза още Моралес, който все още попълва щаба си.

Още от БГ Футбол

Виж всички