Лекотоварни автомобили на Peugeot ще бъде представена в рамките на Truck Expo 2021

Гамата лекотоварни автомобили на Peugeot ще бъде представена в рамките на Truck Expo 2021 на щанда на марката пред палата номер 5. Най-голямото изложение в страната за тежки и лекотоварни автомобили, автобуси и специализирани превозни средства с инвестиционно предназначение  ще се проведе от 10 до 12 юни в Пловдив на територията на Международния панаир. Peugeot предлага професионална гама в различни силуети, с възможности за допълнително оборудване, които постигат перфектния баланс между удобство и управляемост. 

Посетителите на Truck Expo ще открият LCV гамата на марката в лицето на Peugeot Partner, Peugeot Expert и Peugeot Boxer. Peugeot PARTNER с PEUGEOT i-Cockpit® като стандартно оборудване, е с динамичен и елегантен дизайн, съдържащ стилистичните кодове на марката. Моделът има едни от най-добрите в сегмента стойности за полезен товар – от 650 кг до 1 000 кг за определени версии. Peugeot PARTNER включва индикатор за претоварване и Surround Rear Vision - осигурен от камера заден изглед, включително на мъртвите зони. 

Peugeot Expert е носител на най-престижната награда за лекотоварни автомобили – Ван на годината 2021, в електрическата му версия. PEUGEOT Expert носи максимален полезен товар от 1400 кг и се предлага в три дължини : от 4,60 м до 5,30 м. Автомобилът предлага отваряне на плъзгащите се странични врати, безконтактен достъп, модулност на кабината с Moduwork, Active Safety Brake, камера за заден ход с VisioPark, свързана 3D навигация. 

Peugeot Boxer е способен да посрещне всички нужди на всички клиенти. Въз основа на 3 варианта за междуосие и 3 височини за общо 5 различни силуета, вариращи от 8 до 17 м³ товарен капацитет и с полезен товар до 1890 кг (в зависимост от версията). В рамките на изложението ще бъде представен термоизолиран автомобил, който отговаря на европейските тенденции за изработване на специализирано оборудване. Той е направен на базата на Peugeot Boxer и е със завишени термоизолационни характеристики. 

Задните врати са завършени с анатомични стъклопластови панели с високо ниво на термоизолация и ремонтопригодност. Технологията на производство предотвратява термичните мостове и гарантира поддържането на оптимален температурен режим в комбинация с хладилния агрегат. 

Посетителите на Truck Expo 2021 ще открият професионалната гама на PEUGEOT на щанда на марката пред палата номер 5.

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти