Лекотоварни автомобили на Peugeot ще бъде представена в рамките на Truck Expo 2021

Лекотоварни автомобили на Peugeot ще бъде представена в рамките на Truck Expo 2021

Гамата лекотоварни автомобили на Peugeot ще бъде представена в рамките на Truck Expo 2021 на щанда на марката пред палата номер 5. Най-голямото изложение в страната за тежки и лекотоварни автомобили, автобуси и специализирани превозни средства с инвестиционно предназначение  ще се проведе от 10 до 12 юни в Пловдив на територията на Международния панаир. Peugeot предлага професионална гама в различни силуети, с възможности за допълнително оборудване, които постигат перфектния баланс между удобство и управляемост. 

Посетителите на Truck Expo ще открият LCV гамата на марката в лицето на Peugeot Partner, Peugeot Expert и Peugeot Boxer. Peugeot PARTNER с PEUGEOT i-Cockpit® като стандартно оборудване, е с динамичен и елегантен дизайн, съдържащ стилистичните кодове на марката. Моделът има едни от най-добрите в сегмента стойности за полезен товар – от 650 кг до 1 000 кг за определени версии. Peugeot PARTNER включва индикатор за претоварване и Surround Rear Vision - осигурен от камера заден изглед, включително на мъртвите зони. 

Peugeot Expert е носител на най-престижната награда за лекотоварни автомобили – Ван на годината 2021, в електрическата му версия. PEUGEOT Expert носи максимален полезен товар от 1400 кг и се предлага в три дължини : от 4,60 м до 5,30 м. Автомобилът предлага отваряне на плъзгащите се странични врати, безконтактен достъп, модулност на кабината с Moduwork, Active Safety Brake, камера за заден ход с VisioPark, свързана 3D навигация. 

Peugeot Boxer е способен да посрещне всички нужди на всички клиенти. Въз основа на 3 варианта за междуосие и 3 височини за общо 5 различни силуета, вариращи от 8 до 17 м³ товарен капацитет и с полезен товар до 1890 кг (в зависимост от версията). В рамките на изложението ще бъде представен термоизолиран автомобил, който отговаря на европейските тенденции за изработване на специализирано оборудване. Той е направен на базата на Peugeot Boxer и е със завишени термоизолационни характеристики. 

Задните врати са завършени с анатомични стъклопластови панели с високо ниво на термоизолация и ремонтопригодност. Технологията на производство предотвратява термичните мостове и гарантира поддържането на оптимален температурен режим в комбинация с хладилния агрегат. 

Посетителите на Truck Expo 2021 ще открият професионалната гама на PEUGEOT на щанда на марката пред палата номер 5.

Още от Моторни спортове

Виж всички